Mit navn er Hannah Petersen Barbré. Jeg er født i 86′ så er i dag 30 somre ung. Jeg har en tilgang til livet og det er at man skal huske at smile hvis man vil have smil tilbage, jeg tror at livet er bedst hvis man ser på det positivt, det er så meget nemmere.

Jeg blev gift med Morten Petersen Barbré i 2007, kendt som Flash Morten, deraf navnet Fru Flash. På de sociale medier er jeg også kendt under navnet Fru Flash, derfra mit navn her på bloggen. Morten og jeg har The Old Barber Shop, kendt fra tv programmet Tattoo Salonen på TV3, hvor vi pynter en masse mennesker med smukke tattoos og prøver at gøre hverdagen lidt sjovere for seerne.

Hele familien er lige flyttet tilbage til Hundested efter 3 år tættere på København, så der bor vi: Manden min, Flash Morten, vores to dejlige børn Leroy og Lulu, og sidst men ikke mindst, vores to hunde, Granberg og Elvis.

Hos mig vil I kunne læse om næsten alt.
Jeg vil skrive mig selv, jeg vil skrive om oplevelser, om sjove ting, om børn, om mad, om mode, om livet, om de ikke så sjove ting, om de rigtig sjove ting… Jeg vil spørge jer til råds nogle gange og jeg vil 100% ærlig hele vejen igennem.