Om at finde hjem...

Det med at være Moar… også om natten 😴

Et lille indlæg om det her med at man jo er mor 24 timer i døgnet, 7 dage om ugen – 365 dage i året. Når man først er mor er man mor hele tiden !!

Det kan der skrives meget om og jeg har allerede en del emner jeg tror jeg vil vende snart. Men lige idag handler det om det med når ens lille mini person står kl 2.26 om natten og siger ” Moar… jeg er sååååå dåååårlig…. jeg tror jeg skal kaste ooooop ”

lille musen Lulu var så skidt i nat 😕 Aj men altså…

Så vi løb ud på badeværelset og hun var så skidt så skidt, men det dumme opkast ville bare ikke op, det kender man jo selv, når man bare er SÅ skidt, men det bare ikke vil komme op, så man kan få det overstået…

så der sad vi… på gulvet, op af toiletet og ventede på at hun kunne kaste op 😔 Hun fryser, så hun for min trøje… tiden går og der er hurtigt gået en time, hun ligger sig på mit lår og falder lidt i søvn… så der sidder jeg, på gulvet, op af toiletet, kun i trusser, ved at jeg vil blive SÅ træt i morgen ( idag ) og så er det at jeg bliver ramt… AT JEG ER NOGENS MOR ❤

At det lille væsen der ligger på mit lår og sover, som endelig har fundet lidt ro, her hos mig, at det har hun fordi jeg er hendes MOR !!! Og ved I hva, så er det pisse lige meget hvor træt jeg ender med at værre, jeg bliver siddende sådan i ca 1 time inden hun vågner igen og er skidt og vi tager en omgang mere.

Ja – det er PISSE HÅRDT at være mor, seriøst, jeg kunne skrive tykke bøger om ting jeg synes er hårdt i rollen som mor – jeg skal nok love at komme med lidt af det engang i mellem 😜 Men ved I hva, det bliver vejet op ved den simple grund – JEG ER NOGENS MOR 🙌🏻❤

img_6584

Jeg er så heldig at være mor til hele 2 små lækre væsner ❤❤

 

skøn dag til alle 😘

   

Næste indlæg

Om at finde hjem...