Your Daily Flash

Om at finde hjem…

Først og fremmest -Hej med jer ☺️

Jeg VED jeg burde ha’ skrevet her på bloggen, jeg ved jeg har modtaget en masse mails fra mange af jer der har spurgt om jeg ikke snart blogger igen – jeg skrev faktisk også om det sidst. I er så søde der ude og jeg vil faktisk også gerne blogge 😃🙌🏻 Men !!! Jeg synes jeg ikke har haft 5 min til det de sidste 4-5 Md… hva skal jeg så hører nu, skal jeg ” begynde ” igen ?? Jeg har ihvertfald tænk mig at gi det et forsøg 😉 så følg med hvis i har lyst, jeg har tænkt over det, tror måske jeg før tænkte at det hele,  skulle være så ” gennem tænkt ” og ja… nu vil jeg ligge stort og småt op det næse stykke tid og så ka’ vi jo sammen se om det kan blive til noget 💗🙌🏻

Nå – men !!! Det som jeg faktisk fik lyst til at dele med jer, er at jeg er kommet hjem…

Jeg flyttede et par  gange som barn… okay, nogle af gangene flyttede vi frem og tilbage til den samme by. Da jeg blev født boede vi ude i Dragør, så flyttede vi til Århus da jeg gik i børnehave. Så flyttede vi tilbage til Dragør da jeg gik i 1 klasse. Så var vi lige en tur til Greve i 3-4 klasse et lille år og så tilbage til Dragør og så til Frederiksberg da jeg går i 10 klasse. Jeg flytter lidt rundt med min mor da hun er under uddannelse i starten og ja så livet. Min Far bor i Silkeborg så ham besøger jeg der over mens jeg er barn…

Da Morten og jeg finder sammen flytter vi også rigtig meget rundt, vi prøver Hundested da jeg er gravid med Leroy og lige da han bliver født, men tror vi var for unge til at se hvad vi ville der… så vi prøver en del steder 🙈 Vanløse, Slangerup, midt i byen på Gothersgade, vi bor på Islandsbrygge, Charlottenlund og NU er vi tilbage i Hundested !!

Og ved I hva… jeg har fundet mit hjem !!! Jeg Eeeeeeelsker Hundested 😍 Jeg ved ikke hvad det er, men jeg er vild med den her by, jeg er vild med menneskerne her ude, jeg er vild med naturen, jeg er vild med det lys der er her ude og jeg er vild med det liv mine unger lever her ude ❤

img_6779

Jeg tror virkelig aldrig jeg flytter herfra… man skal self. Aldrig sige aldrig… men kender I det, det føles bare sådan helt helt rigtig… helt ned i storetåen ☺️

Nu vil jeg slutte – jeg skal pakke da aberne og jeg skal et smut til min Moar i Jylland i morgen 🚗💨 vi skives ved… jeg lover det 😏

   

Næste indlæg

Your Daily Flash