Fredag del. 4 og go' nat

Rugby 🏈

image
Jeg har 2 børn. De går begge pt til Rugby 🏈 Hvor mange af jer kender sådan rigtig til den her sport ??
Jeg kendte dårligt til den inden vi flyttede til Hundested.
Mange spørger om jeg ikke synes det er en lidt vild og hård sport. Skal jeg være ærlig, så jo for helv*%# jeg synes det er en voldsom sport 😬 Synes at de tackler helt vildt og jeg for et sug i maven hver gang Leroy løber med bolden. Eller når Lulu kaster sig efter en modspiller i en tackling 😱🙈
Men de skal havde lov selv at vælge hvilken sport de skal gå til. Skal de ikke de små ?!
Om de bliver ved med at gå til rugby ?! Ved jeg ikke, måske de går til noget andet næste år, der er mange ting der skal prøves. Men én ting er sikkert, vi vil ALTID komme ud og se kampe i Hundested Rugbyklub 🙌🏻

Jeg glæder mig til i morgen !!!!
Der for I alle at vide hvad der skal ske i mit liv. Det bliver vildt og jeg håber I vil læse med 😘

Næste indlæg

Fredag del. 4 og go' nat