Your Dayli Flash

Hundehvalp

image
Jeg husker tilbage for ca 2 md siden. Der begyndte jeg så småt at plage morten om at få en hund mere.
Vi har verdens dejligeste, roligeste og nemmeste hund, Granberg. han er en shih tzu på knap 3 år.
Morten var 100% IKKE på den ide. Han synes det ville være for meget arbejde og at vores hund jo havde det så godt og alt jo gik så godt, så hvorfor udfordre det.
Meeeeeen så er det jo lige at jeg er en kvinde… Og jeg vil ha´en hund mere, så hvad gør jeg ??
Jeg plager og plager og plager. Nej, jeg er ikke stolt af mig selv, men det er det ærlige der skete. Jeg plagede og han overgav sig.

image
Så vi hentede lille Elvis, 8 uger gammel.

image
Så kommer Elvis ind i vores liv, en lille ballademager på 1,5 kilo❤️
Han elsker, elsker ELSKER Granberg for første sekund han møder ham. Han kravler rundt på ham, napper ham i ørene, pjæffer af ham og går faktisk ind under hans mave og stå !! Han kan slet ikke ham være 😍 Han har bare fået verdens bedste storebror ❤️
Men Granberg. Han har bare fået en træls lillebror. Han kan ikke sove til middag da han så bliver nappet i og kravlet på, han kan ikke ha´nogen af sine gnaveben for sig selv, dem render den lille lort også med 😒 ja han er enda så dum at han går ind og står under ham, også nogle gange når han tisser !! Granberg kigger de første mage dage på mig som om ” Seriøst mor, hvad er det ?? og hvornår skal det hjem ?? ” 😳

image
Elvis har en fest, livet er en leg og han nyder det, han er faktisk en nem nok hvalp. han har kun haft 5-6 uheld på de 2 uger, så det er jo dejligt.
Men det er seriøst hårdt at får en lille hund mere. Jeg er oppe de første 10 dage mellem 2 til 5 gange om natten fordi han piver og fortæller mig han skal ud og tisse ( igen, super hvalp at han siger til )
Granberg sover normalt på gulvet på sit tæppe, men da Elvis ikke kan lade ham værre sover han nu oppe hos os, i håb om bare et par timers fred. Men så nu har vi så 2 børn, 1 hund, en mand, der sover i sengen og hver gang den lille lort siger en lyd skal jeg jo SPRINGE op så han ikke vækker de 4 andre eller tisser på gulvet…
Der sidder jeg så, på dag 8-9 med poser så store under øjnene at jeg ikke behøver købe nogen når jeg skal handle og tænker ” Var det her det rigtigt ?? Skulle jeg havde presset det her igennem… hvor dum er jeg lige… ? ”

Og så sker det ❤️ De 2 hunde finder hinanden.
De leger og putter, Elvis lære stille og roligt at Granberg gerne må ligge i bare 20 for sig selv, isin kurv, uden han skal bides i.
Det bedste der sker er at jeg nu ser at det også kan være Granberg der opsøger Elvis og ikke kun den anden vej rundt.
Elvis er stille og roligt begyndt at blive mere rolig og falde til hos os. Og vi knus elske ham, som vi gør med Granberg ❤️

image

image

De sidste 2 nætter har de sovet sammen på gulvet ved siden af mig og hele huset har sovet igennem fra 22.00 til kl 6.00 🙏🏻

Så hvad vil jeg med det her indlæg ?
Seriøst tænk jer om før i for en hund mere, det er hårdt 😴😱😬 Men self. Også dejligt og kan se for hver time nu at de 2 bliver bedre og bedre venner 🐶🐶

Næste indlæg

Your Dayli Flash