Your Dayli Flash

Tivoli og svigermor !!

image
Idag har været en helt fantastik dejlig dag.
Vi stod tidligt og hurtigt ud af døren da vi skulle afsted i tivoli. Afsted med os, lige ned og hente svimse med ( svigermor ) Og så er det jeg opdager at de ikke åbner kl 10.00 men først kl 11.00… Nå men så var vi da afsted i god tid for engang skyld.
Jeg synes tivoli er hyggelig, jeg synes tivoli er sjov og jeg er vild med de små kan prøve næsten alle forlystelserne nu, så skal der rigtig leges, for jeg ELSKER at prøve forlystelser !!
Eller… Så er det jeg måske lige må trække lidt i land. For det er som sådan sandt at jeg elsker det, jeg har altid elsket at prøve alle de vilde forlystelser og aldrig været bange for dem eller blevet dårlig af dem. Ikke før sidste gang vi var i Tivoli… jeps jeg ender med at kaste op !!!
Kort fortalt, så kan jeg allerede mærke det da jeg er oppe i himmelskibet, først med Leroy og efter en tur med Lulu. Der begynder den der lille kvalme stille og roligt at komme snigende… Dem af jer der har været i Tivoli i år har set den nye forlystelse der ligger nede hvor de gamle børneflyvemaskiner låg, den ligner en ” Ørn ” og bare drejer rundt og rundt på hovedet. Den skal Leroy selvfølgelig prøve og jeg er jo verdens bedste mor, så selvom jeg allerede har små kvalme går jeg da med ham. Jeg må derefter løbe alt hvad jeg kan ned på det nærmeste toilet op kaste op.

Nå men tilbage til idag, at dette skete sidste gang gør jo jeg ikke helt er lige så meget på de ting der drejer alt for meget rundt, men jeg for da prøvet lidt sammen med familie.


Lulu prøvede idag for første gang det gyldne tårn, jeg var med dem op første gang og derefter tog de den så selv et par gange.

6
Hun var glad da hun kom ned, bare rolig.

4
Vi hyggede i Tivoli i 6 timer og så var det hjem af.

Jeg tænker jeg lige vil dele et par ord om det her emne mange af os kender : Svigermor.
Jeg kan sagtens komme med en masse af de klassiske historie om min svigermor og jeg. For det er ikke en hemmelighed, at vi da har haft vores kampe, som så mange andre nok også kender til. Men jeg vil faktisk bruge lidt af det her indlæg på at forsvarer svigermødre.

Jeg elsker min svigermor og det ved hun, hun elsker mig og det ved jeg. Men jeg ved også at jeg har giftet mig med noget af det kæreste hun har, jeg har påtaget mig den opgave hun har haft i de første mange år, jeg er nu den der skal lave mad, give kys og kram til hendes lille dreng. Ja jeg mener Morten.
Tænk lige over det, dem af jer der har børn, tænk lige frem i tiden. vores små pus, som vi ikke kan leve uden, som vi har pustet på når de faldt, som vi holder om når de er syge, som vi VED ingen kan elske som kun VI kan. Tænk lige engang når de finder en anden person som de vælger at dele alt med… når man på en måde skal sættes til side og ikke er det vigtigeste i ders liv mere.
Jeg ved at jeg snakker om voksne mænd her og damer, men forstår I hvad jeg mener ??
image
Jeg har bare fået en anden forståelse, for hvorfor det er at man måske ikke altid lige er enig med sin svigermor om alt, og måske er det bare helt ok og måske skal vi som svigerdøtre også blive bedre til at lytte, for de har trods alt oplevet mere og ved måske mere… siger ikke de ALTID har ret og ALTID ved bedst. Men tror bare det kræver en indsats for begge, når et forhold til svigermor skal fungere.

Jeg er ihvertfald taknemlig for min.

Næste indlæg

Your Dayli Flash