Your Daily Flash

Mode i børnehøjde !!

2-6
Her er et billede af Leroy og Lulu i tøj hvor der er mikset med både dyrt og billigt, Leroys blazer er her fra Zara. ( Tasken har Lulu lånt af mig ) Du kan finde tøj der minder om det de har på her

Når det kommer til Leroy og Lulus tøj er jeg nok lidt af en shopaholic…
Jeg kan blive ved og ved og ved med at finde fine sager de bare have !!!

Jeg mikser oftes det dyre med det billige, jeg synes det er cool at finde nogle fede bukser eller en nederdel, faktisk finder jeg alle basis varerne i foreks. H&M eller Zara og så smider jeg en lækker sweater fra kenzo eller Ralph Lauren på toppen.
Det er til gengæld vigtigt at børn er børn, og mine unger må lege i alt hvad de for på. Ingen sure miner hvis tøjet for pletter eller går i stykker, det er jo mig selv der vælger at købe det dyre tøj til dem.

2-7
Her er de begge i jakker fra moncler – men deres bukser og stømpebukser er fra H&M.

2-8
Dette billede er fra i morges, første dag tilbage i skolen efter sommerferie. Jeg elsker Ralph Lauren til Leroy, kan købes her

dejlig dag til alle

Næste indlæg

Your Daily Flash