Børn i sengen...No go eller ??

Drømmen om en taske

2-3

Okay… Behøver jeg en ny taske ?? Har jeg brug for en ny taske ?? Mangler jeg en taske ??
De spørgsmål sidder jeg lige for tiden med. For med hånden på hjertet må jeg nok svare, nej, måske, måske.
Jeg beøver jo ikke en, da jeg som I kan se har mange dejlige tasker.
Men har jeg brug for en ny, ja altså det synes jeg lidt, for jeg mangler en jeg kan have over skulderen og som kan havde både, solbriller, en vand evt. en ipad og sådan… Så det sidste spørgmål, om jeg mangler den, ja altså må nok faktisk svare ja og ikke måske, for jeg MANGLER jo lige netop den der størrelse..

Nogen der kender det her, at man sådan lige overbeviser sig selvom at man altså virkelig mangler den her nye taske, eller sko eller andet lækkert man kan shoppe..??
Jeg er seriøst mester i at overtale mig selv, ja også min dejlige mand for den sags skyld 😜

Så nu er det så lige hvilken taske jeg skal ud og se på, altså I ved den der som jeg VIRKELIG mangler…

2-4
Har længe gået og kigget på denne her fine sag fra Proenza Schoulder… måske er det lige den taske jeg virkelig står og mangler !?
Har kigget lidt rundt og har fundet denne her som også er rigtig fin, de har faktisk mange fede tasker inde på den hjemmeside så måske jeg lige skal kigge lidt rundt inden jeg bestemmer mig… eller måske jeg står og mangler mange tasker !!!

Næste indlæg

Børn i sengen...No go eller ??