piger og øl !!

Det skete så i nat !!

2-1
NOOOOOoooo ikke min mobil…..!!!!

Jer af jer der har børn kender det og dem af jer der ikke har, kan se frem til en af disse nætter.
Vores yngste, Lulu vågnede kl ca 01.30 med høj feber og var virkelig skidt, sådan virkelig dårlig. Så hun kommer ind og ligger ved siden af mig, men kan ikke rigtig finde ro da hun er så dårlig.
På gulvet ved siden af mig ligger der en lille hvalp, Elvis, som vi kun har haft 1 uge, så han er lige ved at finde vores rytme, så da Lulu ligger og roder rundt, vågner han og så må jeg ud og tisse med ham.
Så mig ud med ham, vores soveværelse ligger på 1 sal, så man skal lige ned i stueplan og så ud. Elvis tisser og vi skynder os tilbage op i sengen til Lulu, hun er stadig lige dårlig.
Mind mand og vores anden hund, Granberg er også i sengen. Der går lige 10 min så står vores  ældste i døren, Leroy og vil også gerne putte, skal han self. havde lov til. Så nu ligger vi Lulu, mig, Leroy, Morten og Granberg i sengen og lille Elvis på gulvet… Dette gør mig intet, jeg elsker at putte med dem alle, men Lulu er så dårlig og Elvis er helt rundt på gulvet så Lulu og jeg vælger at gå ned på hendes værelse og der er så her jeg vælger at smide min mobil ned af trapperne…!!! Ja okay jeg gør det self. ikke med  vilje.
Men da jeg skal havde begge hunde med ned ( de følger nemlig deres mor alle steder ) en syg Lulu, hendes hovedpude og jeg lyser med min mobil, ja der tænker jeg så ” jeg smider lige hendes hovedpude ned af trapperne så jeg ikke skal bære på den også ” super go´ide… Hvis det ikke lige var fordi jeg også havde min mobil i den hånd hvor puden var og i det jeg smider hovedpuden, jeps, der smider jeg også min mobil med !! NOOOOO…..
Det var så den skærm.

Dette er bare SÅ typisk mig, aj men altså dem der kender mig, vil grine når de hører det her…
Resten af natten forløber i en pærervæling af bræk, gråd, hunde der render forvirret rundt, intet søvn og masser af kærlighed.
Vi håber at Lulu hurtigt bliver frisk og er glade for at Morten tager min mobil med til københavn for at få den fikset.

Kys og Kram

Næste indlæg

piger og øl !!